#

Øl-oplevelser,
lige til døren,
hver måned.

Vores kunder mener vi leverer flydende englelyd og fuglefløjt. Vi kalder det bare kvalitetsøl. Få din egen kasse hver måned og lyt med!

Bliv medlem
 • #
  Gratis levering
  på alle månedskasser
 • #
  Køb specialøl til
  indkøbspris i webshoppen
 • #
  Nøje udvalgt specialøl fra hele verden
 • #
  Sluk din tørst på viden om hver enkelt øl du modtager


Step 1: Hvor mange specialøl vil du smage? 🍻

Du vil modtage et digitalt gavekort på din angivne e-mail med instruktioner til hvordan modtageren kan indløse og starte sit abonnement hos Beermaze indenfor 3 dage.

Step 2: Hvor skal vi sende øllene hen? 📍

special ølSikker betaling med kreditkort

 • øl
 • #
 • #
 • #

Eksempler på tidligere månedskasser

image description

Månedskasse på 4 øl

Nyd 4 håndplukket specialøl fra nogle af de fineste bryggerier rundt omkring. Vi sender aldrig samme øl 2 gange og indholdets værdi vil altid være højere, end det du betaler.

image description

Månedskasse på 6 øl

Nyd 6 håndplukket specialøl fra nogle af de fineste bryggerier rundt omkring. Vi sender aldrig samme øl 2 gange og indholdets værdi vil altid være højere, end det du betaler.

image description

Månedskasse på 8 øl

Nyd 8 håndplukket specialøl fra nogle af de fineste bryggerier rundt omkring. Vi sender aldrig samme øl 2 gange og indholdets værdi vil altid være højere, end det du betaler.

image description

Månedskasse på 10 øl

Nyd 10 håndplukket specialøl fra nogle af de fineste bryggerier rundt omkring. Vi sender aldrig samme øl 2 gange og indholdets værdi vil altid være højere, end det du betaler.

image description
FRA 168 kr pr. mdr.

5 gode grunde til at vælge en ølpakke fra Beermaze

 • Ingen bindingsperiode - afmeld dig når som helst!
 • Adgang til webshoppen med Danmarks billigeste specialøl!
 • Altid gratis levering af månedskasser!
 • Vi sender altid små ekstra overraskelser med.
 • Scan QR-koden på dit hæfte og læs alt om dit øl-indhold.

BEERMAZE ER FOR DIG, DER KAN LIDE ØL

 1. image description

  Du modtager en ølkasse med mellem 4 til 10 nøje udvalgte øl, hver måned der passer til sæsonen og årstiden.

 2. image description

  Om du er en erfaren ølkender eller ung i øllens verden, får du al mulighed for at finde nye, spændende favoritter.

 3. image description

  Som medlem af Beermaze kan du købe til indkøbspris i webshoppen. Gode øl, til gode priser - ja tak!

Udvalg fra webshoppen

#

Rochefort 10 er en rig, frugtig, mørk karamelagtig nøddeagtig øl, fantastisk til mørk frugtkage eller chokolade. Serveres bedst i et trappist-ølglas, med eller uden bundfald. Denne belgiske trappistøl er en af de bedste og mest luksuriøse øl i verden.

Medlemspris: 30 kr


ud af 231,330 på untappd

-14%billigere
end andre
#

Imperial Stout er en stærk stout med meget smag og antydninger af chokolade og vanilje. Denne øl er blevet lageret i egefade i ca. et år. Det giver en masse karakter fra selve fadet, men også fra dets tidligere indhold, der afrunder og afbalancer øllet.

Medlemspris: 25 kr


ud af 2,160 på untappd

-48%billigere
end andre
#

Industrial Arts er hurtigt vokset til en af de mest omtalte bryggersucceser i regionen. Virksomhedens topsælger er Wrench, en frugtig IPA-sammenkogt fremskaffet med West Coast humle. Denne IPA har intense aromaer, en tropisk base og en mundfornemmelse, der bider igen.

Medlemspris: 27 kr


ud af 31,341 på untappd

-30%billigere
end andre
#

Ekstraordinær og blød med en meget forfriskende nydelse. Denne øl er lagret og ældet gennem 5 uger ved kolde temperaturer for at skabe en afrundet og blød smagsoplevelse. Utrolig delikat, let krydret, humlet aroma, som komplimenterer denne øls maltede krop.

Medlemspris: 22 kr


ud af 290,854 på untappd

-24%billigere
end andre
#

New England IPA Østkystens New England IPA – retur til Skotland. Brygget på havre og hvede, som efterlader den ufiltreret og med en lækker glat fornemmelse. Et dry-hopped frugthit med ananas, mango og et strejf af lime. En knap så bitter, men hazy humlet New England IPA.

Medlemspris: 24 kr


ud af 143,387 på untappd

-17%billigere
end andre
#

Denne øl er opkaldt efter tidslen, som trives i det vilde Skotland, og landets smukke bjergregioner. Denne IPA er en forfriskende ale med et mix af Cascade og Challenger humle. Det giver en frisk citrus og humlet aroma og en bitter tør smag.

Medlemspris: 18 kr


ud af 90,055 på untappd

-18%billigere
end andre
#

En videreudvikling af sin amerikanske arv! The American Pale Ale blev født i USA, hvor bryggerierne bruger lokale humle – der giver drikken et skud citrus! Vores fortolkning af den amerikanske Pale ale har disse kraftfulde humleegenskaber, med elementer af rød grape, abrikos, fyr, sirup og urter.

Medlemspris: 25 kr


ud af 36,506 på untappd

-21%billigere
end andre
#

Inspireret af denne festival introducerede de denne oatmeal stout i engelsk stil, da de første pub åbnede i Ashland i 1988. Den har været i deres produktserie lige siden og er den af deres øl, der har opnået flest priser og højeste ratings. Den er rig, fed og cremet og nitro giver den ekstra glathed.

Medlemspris: 39 kr


ud af 3,020 på untappd

-13%billigere
end andre
image description

Ny måned = nye spændende øl.

Glæd dig til at blive forkælet. Hver eneste måned. Beermaze sikrer dig masser af skønne smagsoplevelser fra hele øl-verdenen året rundt.

I din månedspakke finder du altid nye spændende og særligt udvalgte special-øl.

Dine favoritter kan selvfølgelig købes til Danmarks bedste medlemspriser i vores webshop.

OBS: Kun medlemmer kan købe i webshoppen

Hvis du tørster
efter at vide..

Hvor stammer denne øl fra? Hvad er historien og hemmeligheden bag smagen? Og hvilken rolle spillede brygmesters rødhårede søn for netop dette bryggeri for mere end X00 år siden?

Scan QR-koden du får med dine specialøl og sluk din tørst på viden om hver enkelt øl. Fra anektoter og beretninger til faktuel information. Måske lidt sjovt. Måske lidt nørdet 🍻

image description
image description

Vind ekstra øl i dine leveringer - hver dag.

Beermaze har skabt et online øl-konkurrence-spil hvor du hver dag får 3 forsøg til at finde en specialøl i én af pakkerne. Er du så heldig, at finde en - Ja, så får du den øl med i din næste månedskasse helt gratis.

Der er 5% chance ved hvert forsøg for at du finder en specialøl og du kan prøve hver evig eneste dag mens dit abonnement er aktivt. Flere kunder har allerede vundet. Hvad venter du på?

HAR DU STADIG SPØRGSMÅL?

 • Hvor meget koster det?

  Vi har 4 forskellige abonnementer.

  4 specialøl: 168 kr. pr. måned.
  6 specialøl: 219 kr. pr. måned.
  8 specialøl: 269 kr. pr. måned.
  10 specialøl: 319 kr. pr. måned.

  Priserne er inkl. moms, snacks, læsestof, pant og levering.

 • Hvornår modtager jeg mine ølkasser?

  Du vil modtage din første pakke inden for 7 dage efter dit køb er gennemført.

  Tilbagevendende abonnementspakker har en gennemsnitlig leveringstid på 2-3 hverdage fra pakken er afsendt fra vores lager. Din pakke bliver sendt samme dag, som du foretog den første bestilling. Det vil sige, at hvis du bestiller din første pakke i dag, afsendes næste pakke d. 02-01-2024.

 • Hvornår trækker I pengene?

  Vi trækker din betaling med det samme og går straks i gang med at klargøre din første levering. Herefter faktureres du hver måned samme dag som din første bestilling (det vil sige, at hvis du bestiller i dag, trækker vi igen d. 02-01-2024). Din næste faktureringsdato kan til enhver tid ses i abonnementssektionen på din Beermaze-konto.

 • Hvem er Beermaze?

  Beermaze er ølentusiaster helt ind til benet. Vi ønsker at dele gode øloplevelser med dig og invitere dig med på en opdagelsesrejse med vores yndlingsøl fra hele verdenen.

  Hver velsmagende æske øl leveres komplet med overraskelser.

 • Hvilke øl modtager jeg?

  Beermaze sammensætter omhyggeligt et udvalg af specialøl, som varierer på baggrund af årstid og sæson. Du vil derfor altid modtage en kasse med nye spændende øl. Øllens prisniveau vil matche det, du betaler i dit abonnement.

 • Modtager jeg en bekræftelse?

  Når du afgiver din første ordre, sender vi dig en velkomstmail med en oversigt over din ordre og dit abonnement. Du vil ikke modtage påmindelsesmails for fremtidige ordrer, men du kan altid se din næste faktureringsdato i afsnittet "abonnement" på din konto. Når din ordre er klar, og leveringen er overdraget til kureren, vil du modtage en e-mail med sporingsoplysninger.

 • Kan jeg selv afhente mine øl?

  Beermaze har ingen fysiske butikker, hvor du kan hente øllet.

 • Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

  Ønsker du at opsige dit abonnement, kan du logge ind på din konto på Beermaze.dk og følge opsigelsesproceduren.

 • Sælger i til erhverv?

  Ja, selvfølgelig. Du kan tilmelde dig ét abonnement per firma.

 • Er det rigtigt, at jeg kan få gratis øl hos Beermaze?

  Det er korrekt. Som medlem i ølklubben får du dit eget login på Beermaze.dk. Her finder du et unikt link, som du kan bruge til at invitere dine venner. Når 3 af dine venner har tilmeldt sig ølklubben via dit link, sender vi dig 3 gratis øl.

#

Sikker betaling med kreditkort

 • #
 • #
 • #
 • #
#
Beermaze.dk Aps CVR 41276223
Jyllingevej 59, 1., DK-2720 Vanløse
 • #
 • #
 • #
 • #
 • #